Reiki-Touch+

Cursus Zelfvertrouwen

Werk aan je Zelfvertrouwen

Ik heb stukjes tekst gepikt of geleend. Deze is geschreven door de band De Dijk en Hans Peter Roel maakte me erop attent: De aller slechtste in het Nederlands geschreven songtekst ooit, is: ‘ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet alleen…’ Denk eraan, de wil om te veranderen ligt bij jou. Bij niemand anders, je kunt er niemand de schuld van geven!

Geen zelfvertrouwen hebben is best vervelend en lastig. Het lijkt steeds wat erger te worden. Gelukkig kan ik je helpen, als jij dat wilt. Je hoeft niet alleen te zijn, als jij dat wilt. Je kunt je denkwijze veranderen. Als jij dat wilt. Je kunt jezelf veranderen, als jij dat wilt. Je kunt sterk en zelfverzekerd zijn, als jij dat wilt.

Zo nodig maak ik gebruik van kristallen, mineralen, edelstenen en andere stenen om de energie sterker of wat minder sterk te laten zijn. Een andere mogelijkheid is dat ik een andere techniek gebruik om de balans te herstellen.

Kortom jij staat aan de basis van je eigen IK, niemand anders. Stel dat je dit nu gaat oppakken en met mijn hulp lukt je dat ook, welke wereld zou er dan voor je opengaan?

Helen met o.a. Reiki werkt zonder geneesmiddelen. Blijf wel altijd je medicatie volgens de opgave van je dokter of specialist gebruiken. Hij/zij is degene die kan besluiten of je daarmee door mag gaan. Dat zijn de mensen die alternatieve geneeswijzen bedrijven nooit!

Maak NU een afspraak met mij!

More to explorer

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024 Blik januari 2024 In 2009 schreef ik een stuk proza

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman