Reiki-Touch+

01-03-11 Ervaring buikgriep en hulp

Ervaring met buikgriep en hulp van...

Ergens eind jaren ’90 had de griep mij voor de eerste keer in haar greep. Daarvoor was ik hooguit wat verkouden, ernstiger als die verkoudheid werd het nooit. En nu was ik dan aan de beurt. Mijn ervaringen tijdens die griepaanval kun je hieronder lezen.

Ervaring: buikgriep met Gidsen en kristallen

Maandag ging ik naar mijn werk en voelde me niet echt fit. In de loop van de dag werd dat gevoel alleen maar versterkt mede doordat ik al een paar keer extra het toilet mocht bezoeken. Weer thuisgekomen rond 17:15 uur en om 18:00 uur in mijn mandje.

Koud had ik het, dus toch maar wat aantrekken en een extra wollen lap op het bed. Ik voelde hoe mijn slokdarm en luchtpijp weer verkrampten. Een kwaal die ik al een tijdje heb als ik last van stress heb. Slapen ging niet, er gebeurde te veel dingen in het lijf die niet lekker waren. En dus greep ik naar mijn kristalset dat altijd paraat bij mijn bed staat en verdeelde deze kristallen over mijn lichaam. En dan Reiki geven. Dat gaf verlichting, echter slechts voor korte duur, de buikgriep zag haar kans schoon sloeg nu echt toe en dus het bed uit. Op de terugweg nog even de kan kristalwater met aragoniet, barnsteen en turkoois opgepakt die altijd in de winterklaar staat om ontstekingen en virussen te lijf te gaan.

Voorzichtig een slokje naar binnen en weer het bed in. Het zou een lange nacht zonder slaap worden. Alhoewel?

Als in een lucide droom

Op een gegeven ogenblik, als in een lucide droom, zag ik heel duidelijk een computerachtig scherm met een soort mappenstructuur waarop de mappen als gele stippen werden aangegeven. Elke map had een naam en die naam kon ik lezen. Weet ook, dat ik in die periode bij een computerafdeling werkte die medewerkers ondersteunde bij hun computerwerkzaamheden.

Al die namen hadden iets met mij te maken, ze kwamen immers uit mijn onderbewustzijn. En ze hadden met mijn vele emoties, waaronder angst, te maken. En bij elke map werd er gevraagd: Save of Delete. Ik kwam mappen tegen met heel oud zeer die kennelijk nog steeds een veilig plekje bij mij dachten te hebben. Op het laatst zei ik steeds hardop ‘Delete’ en de map verdween om plaats te maken voor een volgende map. Later hoefde ik het woord ‘delete’ maar te denken en dan ging er ook iets weg.

Deze manier van overtollige bagage verwijderen had ik nog nooit meegemaakt en van gehoord maar gaf me wel ruimte rondom mijn thymusklier, het gebied dat vaak gesloten wordt als je ergens niet over wilt of kunt praten en later mijn hartchakra. Ook mijn slokdarm en luchtpijp ontspanden weer een beetje. En het aardige was dat ik tussendoor — voor mijn gevoel elke kwartier — het toilet bezocht en als ik weer in mijn bedje lag dan ging het gewoon door. Net of ik niet was weggeweest van mijn ‘werkplek’.

Om 6 uur ging de wekker voor mijn vrouw en toen had ik, naar mijn gevoel, nog geen oog dicht gedaan. Maar het gerommel in mijn lijf was al een stuk tot rust gekomen zodat ik alweer veel later eindelijk kon slapen. Een dagje thuis en dan weer aan het werk.

Kennelijk was de buikgriep — die ik overigens nog nooit eerder gehad had — nodig om deze prachtige ervaring te mogen meemaken. Mijn Gidsen en alle andere helpers hebben hun kans waargenomen om mij onderhanden te nemen waarvoor ik ze dan ook heb bedankt. Bovendien hebben de mineralen en het kristalwater ook voor zuivering gezorgd.

Heb jij ook zo’n ervaring? Laat het dan eens weten. Altijd leuk en leerzaam om daarover verder te mijmeren zoals een vriendin van mij dat altijd zegt.

More to explorer

Mooi van binnen door water

Mooi van binnen door water Water + stenen = levenselixer Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken,

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024 Blik januari 2024 In 2009 schreef ik een stuk proza

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman