Reiki-Touch+

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024

Blik januari 2024

In 2009 schreef ik een stuk proza voor mijn bezoekers en belangstellenden. In 2012 zou het anders worden. Nu, in 2024 herlees ik dat en verwonder ik mij over mijn gevoel in die periode. Het leuke is dat alles wat er in staat ook zo is uitgepakt al loopt de transitie nog steeds door met alle voor- en nadelen die we dagelijks tegenkomen. Toen waren het bijvoorbeeld indigo-kindjes, nu weten we niet eens meer wat dat zijn. Toen al wees ik op de graai-cultuur en de verharding die zou ontstaan, jammer dat ik gelijk gekregen heb. Hieronder de versie uit 2009. En voor ik het vergeet, het aantal (belangrijke) chakra’s dat nu een rol speelt in ons dagelijks bestaan is 22. Ik behandel ze altijd alle 22 bij een chakrabehandeling inclusief je aura dat nu uit 22 lagen bestaat!

Wat brengt ons het nieuwe tijdperk

In 2012 is de overgang een feit. Net zoals wij de 4 seizoenen kennen heeft de ontwikkeling van de aarde ook zijn of haar seizoenen. Alleen zit er wat meer tijd tussen het ene en het andere seizoen. Aan de andere kant krijgen/hebben we te maken met een verhoging van de Schumann-resonantie. Alles wat groeit en bloeit krijgt een hogere energietrilling die kan communiceren met de aarde. Op die manier kom je ook terecht in een nieuwe dimensie. Je stijgt tijdelijk naar de 4e dimensie en dan door naar de 5e dimensie waar je die hogere trilling nodig hebt.

In 2009 schreef ik dit…

In 2012 is de overgang een feit. Net zoals wij de 4 seizoenen kennen heeft de ontwikkeling van de aarde ook zijn of haar seizoenen. Alleen zit er wat meer tijd tussen het enen en het andere seizoen.

Veel mensen ervaren de laatste jaren allerlei veranderingen. Sommigen verwachten zelfs het einde der tijden. Er zijn allerlei aanwijzingen dat deze gevoelens to maken hebben met de overgang van het Vissen- naar het Aquariustijdperk.

Wat is zo’n tijdperk?

De aarde draait in 12 maanden rond de zon, waarbij de dierenriemtekens worden doorlopen. De zon doorloopt eveneens de dierenriemtekens. Het doorlopen van de 12 dierenriemtekens neemt bij de zon ongeveer 26.000 jaar in beslag. Deze 26.000 jaar zouden we een zonnejaar kunnen noemen. Een zonnemaand duurt dan ongeveer 2160 jaar en vormt voor ons een tijdperk. De zon doorloopt de dierenriemtekens in omgekeerde richting. Vandaar dat we van het Vissen- naar het Aquariustijdperk gaan, d.w.z. tegen de dierenriemtekens in.

De overgang van het Vissen- naar het Aquariustijdperk is geen plotseling gebeuren maar neemt een aantal jaren in beslag en loopt van 1989 t/m 2012. Het jaar 2012 is een bijzonder jaar omdat in dat jaar de voorspellingen die gevonden zijn in de pyramide van Cheops, die uit de I-Tjing en die uit de Mayacultuur alle drie zullen eindigen.

Drie verschillende culturen van ver uit elkaar gelegen plaatsen op deze aarde, uit verschillende tijden en met verschillende jaartellingsystemen waarbij de voorspellingen alle eindigen in 2012. Dat moet iets zeggen. Aangezien de voorspellingen uit de piramide van Cheops en die van de I-Tjing gedaan zijn in tijdperken vóór het Vissentijdperk, kon men blijkbaar wel over tijdperken heen voorspellen. Anderzijds kennelijk niet verder dan het eind van het Vissentijdperk. Dit geeft mijns inziens aan dat er iets wezenlijks gaat veranderen.

Wat gaat er veranderen?

In het Vissentijdperk hebben we voornamelijk met materie beziggehouden. Zo hebben we tal van nieuwe uitvindingen gedaan om bijvoorbeeld nog meer geld te verdienen. Oorlogen, zelfverrijking, egoïsme, bruut geweld, we hebben er allemaal mee te maken. Maar denk ook aan regelgeving in een land of op school. Je mag dit wel en je moet dit doen of laten. We staan in het Vissentijdperk verder bij onszelf en de Bron vandaan, we zijn meer stoffelijk geworden en hebben sneller iets van “eerst ik en dan jij”. De bedoeling in het Aquariustijdperk is dat we weer bij onszelf terugkeren, terugkeren naar de Bron. We gaan meer gevoelsmatig met elkaar om dan in het Vissentijdperk. We krijgen meer te maken met onvoorwaardelijke liefde! En dat zal voor heel veel mensen wel even wennen zijn.

Zoals al verteld zijn we al vanaf 1989 aan het veranderen.

Hoe?

Er zijn nogal wat Indigo- of Nieuwetijdskindjes geboren om ons hierbij te helpen. Deze kindjes hebben het zeker niet gemakkelijk in onze maatschappij en de ouders weten zich af en toe geen raad! Waarom? Indigokindjes hebben lak aan alle regels die wij in onze maatschappij verzonnen hebben. Je moet lopen als je XX maanden bent, zindelijk zijn als je XX maanden bent en je gaat naar school en daar krijg je les. En je moet dit en je moet dat.

De maatschappij heeft het er moeilijk mee.

Ikzelf heb zo’n dreumes rondlopen, ik beloof u, het is verrassend en moeilijk om jezelf los te rukken uit de denkwijzen van je huidige omgeving!

Waaraan voorbijgegaan wordt is het feit dat deze kinderen véél wijzer zijn dan hun ouders. Meestal zijn zij ook helderziend, heldervoelend en helderwetend. Zij hebben in een fractie van een seconde door of iemand hun bedriegt of dat iemand eerlijk is.

Mijn ervaring is dat deze kinderen gewoon alles doen zoals het hun uitkomt en het helpt niet of je dat als ouder nu leuk vindt of niet. De maatschappij heeft het er moeilijk mee. Vaak krijgen de kindjes een stempel ADHD of autistisch met de bijbehorende medicijnen om hun te verdoven. Dat is nou net wat deze kinderen NIET nodig hebben, al is het omgaan nog zo moeilijk.

Ook zijn er naast de zeven hoofdchakra’s in 1995 nog 6 chakra’s geactiveerd zodat het totaal nu op 13 hoofdchakra’s komt te staan. Over deze nieuwe chakra’s is nog niet veel bekend, dat zal in de komende tijd steeds duidelijker worden voor ons. Wel bekend zijn de functies en de plek in uw lichaam. Ook ons auraveld is uitgebreid naar 13 energievelden, zodat elk chakra weer netjes met een bepaalde laag in verbinding staat.

Zodra Reiki-Touch daarover weer iets te melden heeft dan treft u dit aan op onze site.

En nu?

De wereld vergaat niet, dat is zeker. Daar kan ook die bangmaker Al Gore niets aan veranderen. De Aarde verandert wel, net zoals de Aarde altijd aan het veranderen is, maar vergelijk het maar naar de overgang van de lente naar de zomer. Dat gebeurt. Er zullen dieren uitsterven en nieuwe dieren bijkomen. Ook dat zal zich blijven herhalen. Eigenlijk gaan we gewoon door met één klein verschil, uiteindelijk worden we weer aardig tegen elkaar.

Opm: Natuurlijk kan het geen kwaad om het milieu te beschermen, maar dan alleen die dingen waar wij als mens invloed op hebben.

De alternatieve geneeskunde is nu aan het leren hoe zij moeten omgaan met de nieuwe chakra’s en de nieuwe auravelden. Bij Reiki-Touch nemen we dit al mee in onze standaardbehandelingen en je merkt gewoon dat bijvoorbeeld plekken van emoties aan het verschuiven zijn. Wij staan er open voor en zullen deze nieuwe veranderingen – zodra dat maar kan – opnemen en uitoefenen.

Tot dan heten wij u van harte welkom in het nieuwe Aquariustijdperk dat straks in 2012 een feit zal zijn. Wen er maar vast aan. Als het echt allemaal gaat lukken zijn wij een heel stuk aardiger tegen elkaar.

Uitgave van: www.Reiki-Touch.eu

Ook zijn je vragen en/of opmerkingen welkom bij…

Contact: Reiki-Touch@outlook.com

More to explorer

Mooi van binnen door water

Mooi van binnen door water Water + stenen = levenselixer Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken,

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman