Reiki-Touch+

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen

Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman of medicijnvrouw. De westerse medische wetenschap wees het radicaal af. Totdat uit onderzoek bleek dat die medicijnmannen toch wel opmerkelijke resultaten boekten met wat kruiden, een paar stenen en een handoplegging. Langzaam maar zeker kregen de afzonderlijke onderdelen een vast plek in onze maatschappij.

Niemand kijkt meer vreemd op wanneer men beweert dat kruiden een helende of genezende werking hebben. Voor de helende stenen duurde dit wat langer maar wordt nu steeds meer geaccepteerd. In combinatie met de energieoverdracht zoals Reiki en Jin Shin Jyutsu dat doen, merk je steeds vaker dat er een beroep gedaan wordt op o.a. de Reikimasters die ook helende stenen in hun pakket hebben. Bij Reiki-Touch wordt veelvuldig de energie van de helende stenen gebruikt. Dat is niet vanaf vandaag maar al vele jaren doe ik dat zo. En met succes.

Bij Reiki-Touch gebruiken we dit in ons drinkwater, tijdens een Reiki- en/of chakra-aura healing en voor vele andere doeleinden. Ruwweg werkt het als volgt. Weet dat mineralen allemaal een energietrilling hebben, net zoals alles in de natuur. Is jouw energietrilling wat te laag of te hoog dan kan het dragen van de juiste steen met de juiste kleur hulp bieden. De energie van de steen en de kleur van die steen vermengen zich dan met jouw energietrilling en past die trilling dan aan.

Wil je meer weten, stuur dan even een berichtje aan Reiki-Touch@outlook.com

More to explorer

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024 Blik januari 2024 In 2009 schreef ik een stuk proza

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Bewustwording en Aandacht

BEWUSTWORDING EN AANDACHT Hier en daar kom je al tegen dat er aan je bewustwording