Reiki-Touch+

Mooi van binnen door water

Mooi van binnen door water

Water + stenen = levenselixer

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat water niet alleen belangrijk is om het lichaam van vocht te voorzien; ook de kwaliteit van water is maatgevend voor de gezondheid en levendigheid van de mens. Door gezond water te drinken (bio-energetisch water) worden de lichaamscellen met de oerkracht van de aarde gevoed. In water uit de bergen zit deze oerkracht nog. Helaas is deze oerkracht niet meer aanwezig in water uit de kraan of uit de fles. Gelukkig hoeven wij niet naar de bergen te gaan om bio-energetisch water te halen. Bio-energetisch water kunt u immers zelf maken, dankzij het gebruik van stenen. De oerkracht of de informatie van de oerkracht wordt in dit water weer teruggebracht. Dit water is beter bekend onder de naam levenselixer. Levenselixer bevordert uw welzijn, vitaliteit en genezing. Ook ondersteunt levenselixer een gezonde groei van cellen. De levenselixerflessen zijn gevuld met ongeveer 300 gram stenen. Dat zijn genoeg stenen om één jaar levenselixer te maken (gemiddeld 2 tot 3 liter per dag).  Nieuwe stenen zijn verkrijgbaar bij Reiki-Touch+.

Gebruiksaanwijzing: Voordat u de stenen gebruikt reinigt u de stenen door deze goed af te spoelen, onder lauw water. Vergeet ook de fles of karaf niet goed te reinigen. Nu u de fles vullen met water dat u wilt drinken. Koop hiervoor bronwater of drinkwater uit de kraan. De stenen moeten minstens 30 minuten in het water liggen om de kracht vrij te kunnen maken. 

Nog beter voor het lichaam is als je ‘s avonds de fles vult, die fles plaatst u, bij voorkeur, op de vernsterbank. Zo kan het maanlicht uw water mede voor zien van vrouwelijke energie en heeft u ‘s ochtends de kracht van de stenen en het de energie van de maan (of de zon) goed erin zitten. Overdag laat u gewoon 1 tot 3 cm water onderin staan. In ieder geval genoeg water opdat alle stenen onder water zitten. Zo hebt u altijd een concentraat in de fles en kunt u het gewoon opvullen met kraanwater of water uit een fles. Voor de reiniging één keer per week de fles weer half vol maken, schudden en volledig uitgieten.

Enkele voorbeelden van stenencombinaties.

De gouden driehoek: Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts;

   Activeert cellen in uw lichaam. Uw lichaam voelt zich goed, De oerkracht van het water wordt teruggebracht;

Kristalelixer: Bergkristalpunt; voor iedereen geschikt om drinkwater te energetiseren. Reinigt, geeft helderheid, vitaliseert.

Bij speciale wensen:

  • Afslankelixer: Bergkristal, jaspis, magnesiet
  • Hooikoortselixer: Bergkristal, citrien, aquamarijn
  • Reumaelixer: Bergkristal, barnsteen
  • Harmonie elixer: Bergkristal, jaspis, sodaliet, calciet, rozenkwarts
  • Antistress elixer: Bergkristal, jaspis, amethist, citrien
  • Wellness elixer: Aventurijn, jaspis, sodaliet
  • Mineralenelixer: Calciet
  • Slaapelixer:     Amethist, rozenkwarts, calciet, fluoriet
  • Rustelixer:      Amethist
  • Nierenelixer:   Bergkristal, citrien

Let op!

Sommige mineralen (stenen) mogen niet in het water, ik denk dan onder andere aan seleniet (= gips), hematiet en malachiet. Deze worden of giftig of vallen uit elkaar. Let op! Er zijn veel meer stenen die niet geschikt zijn voor water.

More to explorer

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024 Blik januari 2024 In 2009 schreef ik een stuk proza

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman