Reiki-Touch+

Nieuwe website voor Reiki-Touch+

Nieuwe website voor Reiki-Touch+

HALLO ALLEMAAL,

Ik heb een nieuwe website van Reiki-Touch+. We zijn er een tijdje tussenuit geweest en als een duveltje uit een piepklein doosje weer aanwezig. Nu ben ik weer volop in beweging om iedereen en dus ook jou, te helpen. Jazeker het is een tijdje rustig geweest, ik heb me verder ontwikkeld en ook deze nieuwe kennis staat tot jullie beschikking.

WAAROM?

Wellicht heb je vernomen dat er rond om ons heen op de aarde, het heelal of universum nogal wat aan het veranderen is. Net zoals we op ‘onze’ aarde we de jaargetijden kennen als zomer en winter enz, zo kent het universum ook zijn getijden. Alleen duren die wat langer. We spreken dan al snel over dimensies. Op dit moment verkeren we in het Aquarius tijdperk.

We leven nu, met alles wat er leeft op onze planeet, in de derde dimensie. De dimensie met de kenmerken van IK en EGO en MACHT. Dat merk je waarschijnlijk wel.

We zijn aan het bewegen, aan het transformeren, naar de 4e dimensie. Een nieuwe dimensie voor ons waar het gevoel en emotie op de voorgrond staan. Een tussenstation naar de 5e Dimensie die o.a. in het teken staat van het HIER & NU. En daar wil ik aan mee werken. Het is vooral het uiterlijk dat is aangepast, de service en behandelingen zijn hetzelfde gebleven. De uitbreidingen ligt vooral op het vlak van de transitie van de 3e dimensie via de 4e dimensie naar de 5e dimensie waar al je zintuigen van wezenlijk belang worden en met elkaar mogen samenwerken en versterken. 

HEB JE VRAGEN?

Neem dan even de moeite om het contactformulier in te vullen, je krijgt zeker antwoord van mij.

More to explorer

Mooi van binnen door water

Mooi van binnen door water Water + stenen = levenselixer Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken,

Jouw woorden

Jouw woorden dreunen hard en ver door! Woorden zijn ongelofelijk krachtig. Zij weerspiegelen meer dan

Aquarius tijdperk

Aquariustijdperk tussen 2009 en 2024 Blik januari 2024 In 2009 schreef ik een stuk proza

Astraal Wandelen

Wanneer reis je astraal? Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen.

Mineralen en Edelstenen

Edelstenen en mineralen Duizenden jaren lang waren de helende stenen het domein van de medicijnman