Reiki-Touch+

Wanneer heb jij voor het laatst astraal gereisd??

Wanneer reis je astraal?

Je maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen. Als je ’s nachts ligt te slapen verlaat je je lichaam om in fijnere (liefdevolle) energiegebieden problemen op te lossen of jezelf weer op te laden. Misschien herken je wel dat je vlak voor je wakker wordt het gevoel hebt dat je heel hard naar beneden valt. Dat is het moment dat je weer in je lichaam ‘valt’. Deze ervaringen worden ook wel uittredingen genoemd.

Tijdens astrale reizen heb je geen last van de zwaartekracht. Je vliegt door de lucht heen. Sommige mensen dromen dat ze vliegen of dat ze aan het oefenen zijn om te vliegen. Dat zijn vaak tekenen dat je astraal aan het reizen bent.

Zilveren koord en astraal reizen

Tijdens het astraal reizen zit je door middel van een zilveren koord vast aan je lichaam. Je kunt dus nooit verdwalen of niet terugkomen in je lijf.

Toch komt deze angst nog wel eens voor. Dat is heel normaal, omdat je tijdens astrale reizen ook niet verbonden bent aan tijd. Je kunt je dus in een hele andere tijd en ruimte bevinden. Dat kan soms best beangstigend zijn. Toch is dat niet nodig. Je hoeft maar aan je lichaam te denken en je bent weer terug. Als je wakker wordt of gemaakt wordt dan ben je ook razendsnel weer terug in je lichaam.

Wil je meer weten? Stuur dan een bericht via Contact