Reiki-Touch+

Consult: Chakra – Aura

Een weldaad voor uw lichaam en energievoorziening! Ons lichaam gebruikt ons hele leven lang energie, in de vorm van ademen, de levensenergie, prana of ki genoemd. Die energie heeft nog tal van andere namen en schrijfwijzen. Onthoud dat het allemaal om dezelfde energie gaat. Er is maar één levensenergie die tal van namen kent.

Deze levensenergie energie geeft de Oosterse gevechtssporter de kracht & snelheid, wordt ook veelvuldig in de Yoga en acupunctuur omgeving gebruikt en ook yin & yang worden door deze energie in balans gehouden. Met andere woorden, zonder deze prachtige energie is er geen leven op aarde en in het universum.

Die energiestroom is een neerwaartse en een opwaartse energie. De eerste vanuit het universum naar je kruinchakra en de neerwaartse via het middelpunt van de aarde naar je basischakra in. Een chakra kun je zien als een kruispunt of knooppunt. De zeven hoofdchakra’s verdelen de nieuwe energie via de kleinere chakra’s over, o.a. de organen Het menselijk lichaam heeft dan ook ontelbare chakra’s, grote en kleine.

Indien één of meerdere chakra’s niet goed werken dan voel je je niet lekker en wordt je ziek. Tijdens een chakra- en aurabehandeling worden door mij altijd alle zeven  hoofdchakra’s behandeld en wordt je aura bekeken en indien nodig behandeld. Daartoe geef ik de levensadem, Ki of prana aan jou door, die dan door middel van je zenuwbanen, in je lichaam hun weg weten te vinden. 

Behalve de zeven hoofdchakra’s behandel ik veelal ook je 20+ chakra’s, zeg maar gemakshalve de accu’s van je lichaam en je gehele auraveld die uit zeven lagen bestaat. Tijdens die behandeling stuur ik de Ki-energie naar de plekken waar dat nodig is. Daarnaast kennen we vanuit de acupunctuur een aantal contactpunten in de energiebanen of meridianen. Ik ben geen acupuncturist maar een aantal van die punten ken ik en die gebruik ik dan ook om daar eventuele blokkades op te heffen maar dan zonder naald.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een email naar Reiki-Touch+ en je krijgt snel antwoord van mij.

Alle energiekleuren in één plaatje