Reiki-Touch+

Alle energiekleuren in één plaatje

Wat is chakrahealing

Een weldaad voor uw lichaam en energievoorziening! Ons lichaam gebruikt ons hele leven lang energie, door middel van ademen, de levensenergie, prana of ki genoemd. Die energie heeft nog tal van andere namen en schrijfwijzen. Onthoud dat het allemaal om dezelfde energie gaat. Er is maar één levensenergie die tal van namen kent. Hele oude volkeren, verspreidt over de hele aarde wisten heel lang geleden al welke krachten er in die levensenergie zit.

Deze levensenergie energie geeft de Oosterse gevechtssporter de kracht & snelheid, wordt ook veelvuldig in de yoga en acupunctuur omgeving gebruikt en ook yin & yang worden door deze energie in balans gehouden.
Anders gezegd; zonder deze prachtige energie is er geen leven op aarde en in het universum.

Die energiestroom is een neerwaartse en een opwaartse energiestroom. De eerste vanuit het universum naar je kruinchakra en de neerwaartse via het middelpunt van de aarde naar je basischakra in. Een chakra kun je zien als een kruispunt of knooppunt. De zeven hoofdchakra’s verdelen de nieuwe energie via de kleinere chakra’s over, o.a. de organen Het menselijk lichaam heeft dan ook ontelbare chakra’s, grote en kleine.

Indien één of meerdere chakra’s niet goed werken dan voel je je niet lekker en wordt je ziek. Tijdens een chakrabehandeling worden door mij niet alleen de zeven  hoofdchakra’s behandeld maar worden 0 of meer chakra’s gecontroleerd. Daartoe geef ik  Ki of prana aan jou door, die dan door middel van je zenuwbanen, in je lichaam hun weg weten te vinden.

Wil je meer informatie? Stuur dan even een bericht via de Contactpagina en je krijgt snel antwoord van mij.

Wat is dat nou, een aura?

Je aura zijn de verschillende energielagen rondom jelichaam. Het zijn zeven ei-vormige lagen rondom ieder leven. Dus ook bij dieren, bomen en gewassen. Ook rondom harde metalen, zoals bijvoorbeeld de zendkracht van een antenne.

Bij de mens zijn dat zeven lagen. En elke laag heeft een verbinding met één van de zeven hoofdchakra’s. Je aura beschermt je tegen ongewenste energie, je kunt aura’s voelen en je kunt ze zien.

Elke laag van je aura heeft een kleur, standaard is dat dezelfde kleur als je chakra waarmee deze auralaag verbonden is. En die kleur kan zeker ook afwijken. Als je boos bent wordt de kleur donker, ben je blij dan is de kleur lichter.

Je aura kan vervuilen en dient dus zo nu en dan gereinigd te worden. Ook kunnen er haken en stekels ontstaan die weggehaald mogen worden. Kortom, ook je aura heeft onderhoud nodig. En ook daarvoor kun je bij Reiki-Touch+ terecht.

TIP: Veelal wordt een aurabehandeling gecombineerd met een chakrabehandeling. Geef dat aan bij het maken van je afspraak alsjeblieft.