Reiki-Touch+

Reiki Touch+ vergroot mijn zelfvertrouwenn

Steuntje in de rug nodig?

Zo nu en dan kan je leven opeens vol tegenslagen zitten. Er komt iemand te overlijden, je komt zonder werk te zitten, je krijgt financiële problemen, je relatie loopt niet lekker meer, je vrienden en vriendinnen zie je niet meer; kortom je ervaart tegenwind. Voordat het erger wordt kun je daar bij mij al wat aan doen. Ook indien je al een burn-out hebt of gestrest bent kan ik je helpen.

Je hebt bij mij de keuze tussen twee mogelijkheden. Mogelijkheid 1 is je maakt een afspraak en komt bij mij. Keuze 2 is we maken samen een wandeling, bijvoorbeeld in een park of langs het Markermeer en praten daar met elkaar.

Eén advies vooraf, wacht niet te lang met het maken van een afspraak, je zakt vaak steeds wat dieper weg. Daardoor zal het herstel ook lastiger worden en langere tijd in beslag nemen. Ik heb een stukje tekst gepikt of geleend. Deze is geschreven door de Amsterdamse band De Dijk en Hans Peter Roel maakte me erop attent: De aller slechtste, in het Nederlands geschreven songtekst, ooit, is: ‘ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet alleen…’ Denk eraan, de wil om te veranderen ligt bij jou. Bij niemand anders, je kunt er niemand de schuld van geven! En… je bent niet alleen!

Bekijk het plaatje eens wat bewuster en stel je voor dat jij de boom bent, wat en hoeveel houdt je dan vast?

Ik beloof je geen gouden bergen, die bestaan er naar mijn weten niet. Wat ik je aanbied is een luisterend oor, het geven van andere inzichten en tips. Eventueel met behulp van oefeningen.

Boom om te bekijken
Kijk rustig en bewust en tel de dames bij elkaar op!