Reiki-Touch+

Consult en/of behandeling

Waar kan ik je mee helpen? Ik kan dat niet in het kort weergeven. Gewoon omdat het gebied dat bestreken wordt vrijwel oneindig is. In het algemeen geldt: als je ergens meezit waar je maar niet uitkomt, in je hoofd blijft het maar malen dan is het een goed moment om eens een afspraak met mij te maken. In mijn ‘gereedschapskist’ zitten, behalve Reiki en Jin Shin Jyutsu, geweldige hulpmiddelen. Zo zijn er edelstenen, gesprekken, Quantum Touch, kennis van energie en hun talrijke wegen door je lichaam, chakra’s, auravelden en ik weet zeker dat ik er een aantal vergeet om hier te noemen. Welke keuze er gemaakt wordt spreken we samen af. Ik denk veel ‘out of the box’ en sta altijd in contact met jouw en mijn Gidsen die altijd bereid zijn om jou te helpen. Bovendien blijft alles wat er gebeurt, vertelt en gezegd wordt binnenskamers. Daar heeft iemand anders niets mee te maken.

Hoe dan? Ik stem mij af op jou, op jouw resonantie! Jij staat in het middelpunt als compleet persoon, dus niet alleen je vraag, kwaal of klacht. Holistische zienswijze wordt dat genoemd. Veel oorzaken van de klachten gebeuren in je hoofd, vaak door je ego, altijd weer die gedachten, je zou er moedeloos van worden.

En er zijn natuurlijk ook lichamelijke klachten, zoals botbreuken, keelpijn, verstuikingen, hoest, hoofdpijn, stress enz.

En daarom gaan we eerst even praten en kijken we samen naar een van de oplossingen. Hieronder staan een aantal onderwerpen waarbij ik je kan helpen. Let wel, het gaat even te ver om alle onderwerpen hier op te noemen, dus wil je wat weten, vraag dat dan even.

·    Jouw energetische ontwikkeling

·      Zelfvertrouwen versterken

·      Sta in je Kracht en gebruik deze

·      4e & 5e Dimensie voorbereiding

·      (Levens-) Energie & resonantie begrijpen

·       Waarnemen activeren

·       Meditatie

·      Individuele & coaching gesprekken

Oude, doch actuele Indiase wet. Doe er je voordeel mee!

  • De eerste wet zegt: “Wie naar je toe komt, is altijd de juiste persoon.” 

Niemand komt toevallig in ons leven, alle mensen om ons heen, die met ons omgaan, die we ontmoeten, zijn er met een reden.

  • De tweede wet zegt: “Wat er gebeurt, is precies wat er zou moeten gebeuren.” 

Niets, absoluut niets dat in ons leven gebeurt, had anders kunnen gebeuren. Zelfs niet het meest onbeduidende detail. Wat er is gebeurd, is precies wat er moest gebeuren en het zou zo moeten zijn om de nodige lessen te leren.

  • De derde wet zegt: “Als je begint, is het het juiste moment.”

Alles begint op het juiste moment, niet vroeg of laat. Wanneer we klaar zijn om iets nieuws te beginnen in ons leven, begint het.

  • De vierde en de laatste wet zegt: “Als iets voorbij is, is het voorbij.” 

Als er iets eindigde in ons leven, was het voor ons bestwil, dus we kunnen het beter achterlaten en verder gaan, al verrijkt met die ervaring.