Reiki-Touch+

Welke cursus lijkt jou leuk?

Reiki-Touch+ biedt jou een aantal cursussen. De basiscursussen zijn de startopleidingen, denk dan aan Zelfvertrouwen en Reiki 1. Daarnaast kun je kiezen voor een workshop. Het verschil is dat je nu zelf gaat oefenen en meedenken over het onderwerp dat je kiest.  Sowieso zijn dit heel actieve momenten waarin je je mag ontspannen om vervolgens weer een paar stappen vooruit te gaan. Ik wijs je de weg en sta je bij en jij mag het doen.

Waar je startpunt ook ligt, je kunt bij mij altijd verschillende kanten op, mede omdat ik nog aanvullende, korte cursussen aan het ontwikkelen ben. Bekijk de items die je aanspreken en als je vragen hebt dan hoor ik die graag. Bovendien zijn de tijdstippen van de cursussen en Workshops in overleg. Samen bepalen we de datum, tijdstip en de duur. Dit kan dus inhouden dat er een vervolgafspraak noodzakelijk is.

Goed om te weten. Groepsessies worden bij voorkeur bij iemand thuis georganiseerd. De kosten van het huren van een ruimte kunnen dan achterwege blijven.

Een greep uit het pakket…

  • Cursus Zelfvertrouwen
  • Cursus Ki
  • Cursus ReiKi 1 basis
  • Cursus ReiKi 2 & 3 Master

Deze cursussen worden op individuele basis gegeven.

  • Workshop Bewust kijken, voelen & waarnemen
  • Workshop Het Hoger Zelf verkennen
  • Workshop Energie & de Aarde
  • Workshop Universum & Dimensies

De workshops kunnen behalve individueel en ook in kleine groepjes (max. 6 personen) gevolgd worden. Tarief op aanvraag.

 

Wist je dit al?

Behalve de bij mij thuis kan ik je ook bij jou thuis bezoeken. Mijn mogelijkheden thuis zijn beperkt en dus verzinnen we hier wat alternatieven.

Optie 1: Denk dan aan het volgende. Stel, je wilt liever bij jou thuis praten. Over jou of een onderwerp waar we samen wel uit komen. Dan maken we een afspraak en dan kom ik naar je toe. Dat is dan een vertrouwelijk één op één gesprek.

Optie 2: Heb je een leuke vriendengroep dan kun je ook de rol van gastvrouw/gastheer op je nemen. Het minimale aantal personen is vier en het maximale zes personen. Inclusief de gastvrouw/heer. Bij zes personen is de gastvrouw of gastheer gratis. De andere gasten betalen dan het normale tarief.

Optie 3: Ik maak een wandeling met jou, bijvoorbeeld langs het Markermeer of een park en gedurende de wandeling stoppen we zo nu en dan en doen we een oefening. Tegenwoordig heet dit Walk & Talk heb ik begrepen, echter ik doe dit al wat langer. Deze optie kan ook met meerdere personen met een maximum van zes personen. Onderwerp naar keuze en in overleg. 
Iedereen komt op eigen gelegenheid naar de plek waar we hebben afgesproken.

Heb jezelf een idee? Voor de draad ermee, wellicht kunnen we er wat moois van maken.