Reiki-Touch+

Mineralen, Kristallen en Edelstenen

Al heel lang worden mineralen, stenen en edelstenen gebruikt voor het welzijn van de mens. Alle soorten religies, over de hele wereld verspreidt gebruiken stenen voor allerlei doelen. Ik gebruik ze ook voor van alles en nog wat. Dat doe ik al sinds de zeventiger jaren. Toen ging ik al met beitel en hamer op pad als we op vakantie gingen. Ondertussen weet ik welke stenen, behalve als sieraad, gebruikt kunnen worden voor welke kwaal of chakra, meditatie enz.

Bij Reiki-Touch kun je terecht voor je mineralen en andere stenen. Ik heb enige voorraad stenen, niet veel. Die stenen zijn te koop. Verder kun je bij mij terecht voor kristaltherapie. Ik doe dit niet volgens een boekje en ik gebruik geen vaste plekken voor de stenen. Ik laat mij leiden door jouw en mijn Gidsen en bepaal op dat moment welke steen en welke plaats die steen mag liggen. Soms is dat één steen en soms tien. De Gidsen bepalen dat. Ik heb ook een tip voor je. Hieronder staat de zogenaamde gouden driehoek. Die driehoek is over de hele wereld bekend. Je hebt nodig…

  • Amethist: Dit paarse kwarts kristal staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om stress te verminderen en spirituele groei te bevorderen. Buiten dat je Amethist voor vele doeleinden kunt gebruiken werkt deze uitstekend voor je kruin- en derde oog chakra’s.
  • Rozenkwarts: Rozenkwarts is het kristal van liefde en mededogen. Het wordt gebruikt om het hartchakra te openen en relaties te verbeteren.
  • Bergkristal: Bergkristal is een krachtig zuiverend kristal. Het wordt gebruikt om energieblokkades op te heffen en helderheid te brengen. En het ondersteunt alle chakra’s en alle andere mineralen.

Bovenstaande drie mineralen worden veelal in de Feng Shui gebruikt. Zij sturen de energie in de rondte als je deze mineralen in een driehoek een plekje geeft in een ruimte.

Wil je meer weten over hoe een mineraal of steen jou kan helpen? Laat het me weten.