Reiki-Touch+

Hoe bewust sta jij in het leven?

Bij mij kun je leren hoe je bewuster deze wereld kunt waarnemen. Als je je bewust bent van hetgeen je waarneemt beïnvloed je ook je ego en leer je om je derde-oog chakra, bij je pijnappelklier te gebruiken. Want kijken naar iets doen we allemaal. Echter hoeveel details weet jij je nog te herinneren? En vooral, hoe voelt dat binnen in jou? Dingen zien is nu eenmaal iets anders dan bewust beleven en in je eigen systeem opslaan. En het gaat niet alleen om dingen, het waarnemen is algemeen en dus ook voor mens en dier. Om dat te leren starten we om je derde oog chakra te her-activeren opdat je waarnemingsvermogen en daarmee ook je intuïtie kan groeien.

Met behulp van Ki of Prana om je chakra’s te openen en in te stellen ga je in deze nieuwe cursus leren je zintuigen bewust te voeden met datgene dat jij waarneemt. Om bewust waar te nemen en je intuïtie te leren gebruiken kun je aanvoelen of iets een goed of een minder goed gevoel geeft. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan je zintuigen. Gedurende de looptijd van dit alles ontvang je van mij oefeningen om thuis alles nog even na te slaan en vooral te ervaren. 

Tijdsduur: Niet in te schatten; wil je meer informatie? Geen probleem! Klik dan op onderstaande knop en stuur de email naar mij. Ik zal je zo snel mogelijk benatwoorden.