Reiki-Touch+

Even bij jezelf naar binnen kijken

Ik hoor je denken! Het Hoger Zelf, wat is dat nu weer? En toch draag je het al een aantal jaren met je mee. Om precies te zijn vanaf je leven in de baarmoeder. In die tijd was je Hoger Zelf schoon en nog heel actief, echter later werd dit door o.a. ouders, leraren, werkgevers en maatschappelijke stromingen ingeperkt en soms geheel uitgeschakeld. Ondertussen wordt wel je ego gevormd en gevuld met o.a. je eigen angsten.

Maar goed er zit dus ergens in je lichaam een soort schakelaar om je Hoger Zelf weer aan te zetten. En dan? Dan ga ik je leren hoe je daar weer een actief deel van jezelf kunt maken. Het is zelfs een ‘meer-standen-schakelaar’! En als je dat eenmaal kent en gewend bent wil je het nooit meer kwijt. Hoe fijn zou het zijn als je een vraag hebt en je krijgt Ja of Nee te horen? Dan weet je toch waar je aan toe bent! Erover nadenken hoef je niet meer.
En dat is nu precies de bedoeling, want nadenken voedt je ego en dat zou je zo min mogelijk willen doen. Je ego is meestal veel te prominent aanwezig om je leven te beïnvloeden en daar kunnen we samen wat aan doen.  En er zit zoveel meer in je verborgen.

Om deze workshop met goed gevolg af te ronden is het handig als je mijn cursus Zelfvertrouwen hebt gevolgd of al enige tijd met alternatieve wijsheden of therapieën bezig bent geweest.

Duur: ca. 1 dagdeel van ca. 3 uur. 

Wil je meer informatie, stuur dan even een email met je vragen.